مرکز آموزش علمی کاربردی برهان نیروی شمال
اطلاعیه امور مالی

19 ,فوریه 2017

قابل توجه دانشجویان گرامی

قبل از انتخاب واحد هر ترم سایتهای دانشجویی بسته خواهد شد و پس از واریز شهریه ی ثابت و ارائه فیش واریزی به امور مالی سایت باز خواهد شد و دانشجویان مجاز به انتخاب واحد خواهند شد

دو هفته قبل از امتحانات کلیه سایتها بسته خواهد شد و دانشجویان تنها در صورت تسویه شهریه ترم و ارائه فیش به امور مالی قادر به دریافت کارت ورود به جلسه ی امتحان خود خواهند بود

دانشجویانی که فرزندجانباز (بالای ۲۵%) و فرزند شهید میباشند با ارائه یک نامه از بنیاد شهید در شروع ترم از پرداخت شهریه معاف میباشند.

کلیه دانشجویانی که از تسهیلات بنیاد شهید و امور ایثارگران اســـــتفاده می کنند جهت جلوگیری از مسدود شدن سایت موظف به تکــــمیل مشــــخصات خود در سامانه سجاد میباشند.

دانشجویان ممتاز می توانند در پایان هر ترم با در دست داشــــــتن کارنامه ی خود جهت گرفتن تخفیف ابتدا به آموزش و سپس به واحد مالی مراجعه نمایند.

کلیه دانشجویان بعد از انتخاب واحد بلافاصله موظف به پرداخت شـــــهریه ی حق نظارت (۱۵%) دانشگاه جامع میباشندو در غیر اینصورت انتخاب واحدشان حذف خواهد شد.

سامانه هم آوا

مرکز برهان نیروی شمال