مرکز آموزش علمی کاربردی برهان نیروی شمال
قویترین دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان در بین تمامی مراکز این دانشگاه مشخص گردید.

16 ,مارس 2017

به نام داداردادگر

آری

امروز ۲۵اسفندماه۹۵دانشجوی مرکز علمی کاربردی برهان نیروی شمال آقای محمد یوسفی در یک رقابت فوق سنگین توانست رقبای خویش را یکی پس از دیگری دررشته پرتاب وزنه درسالن بزرگ یادگار امام با اختلاف زیاد کنار زده و برای خود و برهان نیروی شمال افتخار آفریده و قهرمان این دوره از مسابقات شود.

خسته نباشی قهرمان

ما این پیروزی را به جامعه ورزش ، هیات رییسه ، رییس ، اساتید ، دانشجویان ، کارکنان و خانواده محترم این دانشجوی بااخلاق تبریک عرض مینماییم.

بااحترام:
رحیم عبدسنبلی – مدیرورزش مرکز علمی کاربردی برهان نیروی شمال

https://t.me/LINK_ClTY در 16 آوریل 2019 در 11:58 ب.ظ گفته:

مطلب بسیار خوبی بود.ممنون

سامانه هم آوا