مرکز آموزش علمی کاربردی برهان نیروی شمال
شانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی

11 ,می 2020

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم، بر اساس اعلام دبیرخانه شانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه با توجه به شرایط به وجود آمده در پی شیوع بیماری کرونا و وقفه به وجود آمده در فعالیت های مراکز علمی کاربردی، ثبت نام و ارسال اثر به جشنواره قرآن و عترت تا ۳۱ خرداد ماه تمدید گردید.

این جشنواره در بخش رقابتی دانشجویان در ۶ بخش آوایی، کتبی، پژوهشی، فناوری، هنری و ادبی در ۳۴ رشته و بخش رقابتی مدرسان و کارکنان در سه بخش آوایی و کتبی و پژوهشی و مجموعا ۹ رشته برگزار می شود.

علاقه مندان جهت ثبت نام و ارسال اثر در شانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی می توانند به پرتال جامع جشنواره به آدرس الکترونیکی http://quran.uast.ac.ir مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است با توجه به زیرساخت های به وجود آمده در دبیرخانه جشنواره قرآن و عترت کلیه مراحل برگزاری مسابقات در بخش های مختلف و همچنین دریافت اولیه آثار و برگزاری آزمون های کتبی به صورت غیرحضوری و در پرتال جشنواره صورت می گیرد.

سامانه هم آوا

مرکز برهان نیروی شمال